Изпитвате ли ужас от скучни презентации? Вярвате ли, че умението да презентираш убедително е едно от най-важните умения, които можете някога да придобиете?

Добре – ние също!

Ето защо вярваме, че нашата академия е точно за вас!

Добрата новина е, че сте вече тук и само три кратки стъпки ви делят от бъдещето ви на велик презентатор.

Първо, изберете по-долу формата на обучение, който е най-подходящ за вас.

Второ, изберете конкретния курс, който ви вълнува.

Трето – свържете се с нас, за да обсъдим кога най-скоро можем да започнем да работим заедно.

ОБУЧЕНИЯ

Групови обучения

Груповите ни обучения са подходящи за:
а) хора, решили сами да инвестират в това да се научат да презентират вдъхновяващо
б) малки екипи (2-5 души), които не искат да се занимават с досадните подробности по организация на отделно обучение, а предпочитат да се включат във вече организирано такова.

Груповите обучения са изцяло практически – ние отдавна не вярваме в обучения, в които един човек говори, а останалите го слушат. Затова бъдете сигурни – през цялото време на обучението ще се учите да правите въздействащи презентации, а няма да слушате как някой друг го е правил.

Корпоративни обучения

Започваме с една уговорка – ние не предлагаме обучения по актьорско майсторство или сценично присъствие. И не възнамеряваме да учим екипа ви къде да си държи ръцете, когато е на сцена – защото истината е, че едва ли повечето хора от него ще излязат някога на сцена.

Нашите корпоративни обучения са изцяло фокусирани върху изискванията на ефективното презентиране в организационна среда – от ежедневна работна среща до ключова събитийна презентация. И по тази причина включват целия спектър от умения, техники и технологии, необходими за създаването на успешни организационни презентации.

Ние сме изключително гъвкави – адаптираме формата на всяко обучение, бизнес примерите, които използваме, продължителността и фокуса изцяло според нуждите на вашия екип.

Персонални тренировъчни сесии

Предстои ви важно събитие, за което искате да се подготвите възможно най-добре? Обадете ни се – ще организираме персонална тренировъчна сесия във време и на място, удобно за вас.

Тя ще включва подготвена за вас индивидуална тренировъчна програма, специално подбрани обучителни модули, съобразени с вашите нужди, и фокусирани репетиции с детайлна обратна връзка.

А, да – и видео заснемане, така че да можете да продължите да се усъвършенствате дори след края на сесиите си с нас.

КУРСОВЕ

Това е най-пълният курс, който можем да ви предложим. Той покрива в детайли целия процес на създаване на една презентация – от брейнсторминга и структурата през дизайна до ефективното изнасяне. Подходящ е както за хора, които искат да подобрят презентационните си умения, така и за по-опитни презентатори, които искат да отидат на следващото ниво на презентиране. За упражненията в курса се използва видео заснемане. (+ иконка видео)

Разказването на истории (storytelling) е най-добрият начин да се свържете с аудиторията си и да постигнете силно въздействие, дори и в традиционно по-консервативни сфери като бизнеса и институциите. Ако искате да можете да предавате сложни концепции по разбираем и въздействащ начин – този курс е за вас. А ако сте от хората, които не смятат, че в тяхната работа историите са подходящ инструмент – запишете се и ни позволете да ви убедим в обратното! За упражненията в курса се използва видео заснемане. (+ иконка видео)

В тази еднодневна практическа работилница се фокусираме изцяло върху различни подходи за генериране и структуриране на идеи. Участниците в нея усвояват и използват комбинация както от добре утвърдени, така и от съвсем нови методи за иновативно решаване на проблеми. Работилницата е особено подходяща за цели екипи, които работят по комуникацията и презентацията на конкретен проект, продукт или услуга. При тях целият работен процес е посветен на генерирането на множество идеи и формулиране на иновативно решение по проблема, по който работи групата.

Грозните слайдове могат да съсипят и най-добрата презентация. Но не всеки е дизайнер. Вече не е и необходимо – в този курс ви даваме всичко, което трябва да знаете и можете, за да правите впечатляващ дизайн на своите презентации, в това число и много безплатни инструменти, които ще ви спестят време, усилия и пари. Еднодневният практически курс е подходящ за всеки човек, който иска да овладее и използва силата на визуалното за по-въздействащи презентации.

Сложните данни често са пречка пред ясното послание в презентациите. В този курс ще се научите да визуализирате и представяте и най-сложните данни по достъпен и лесен за възприемане начин. Ще ви покажем основните подходи и най-често използваните инструменти за визуалиция на данни и ще работим заедно по много практически задачи, които да ви дадат дълбочинно разбиране по темата. За да извлечете най-голяма полза от курса, е добре да владеете Powerpoint на ниво над средното.

Това е курс, който се фокусира изцяло върху въздействащото представяне на вече готова презентация. Анализира се всеки аспект от подготовката, репетицията и самото изнасяне на презентацията: вербални и невербални послания, подготовка за времеви ограничения, работа с микрофон, жестикулация и използване дистанционен презентър и т.н. Курсът е изцяло практически базиран, като всеки участник има активна роля в упражненията и получава персонална обратна връзка за нещата, върху които трябва да работи за подобряване на презентационните си умения. За упражненията в курса се използва видео заснемане.