Екипът на makethem… ще тренира участниците във форум “Ключ”

with 2 Comments

18 април 2015 година. Девето издание на форум “Ключ”, в Модерен театър. И, както винаги, все по-добро. За което тази година ще допринесем и ние от makethem… За пръв път се включваме и целта ни е да помогнем на участниците във форума да направят още по-невъзможни за забравяне, животопроменящи, посокоопределящи и значително надъхващи презентации. И то за не повече от 15 минути.

В събота се запознахме с част от говорителите и без капка преувеличение можем да кажем, че за нас е истинска чест да работим заедно с такива хора за презентациите на техните каузи – коя от коя по-смислена.

Ще работим с КЛЮЧарите (с тези от тях, които искат) по всеки аспект от техните презентации – от целите и структурата, през историите и емоционалната връзка с публиката, до дизайна и репетицията на презентациите им. И, виждайки темите и хората, сме сигурни, че резултатът ще си заслужава усилията. И присъствието – очертава се истински празник за слушателите – не го пропускайте!

Регистрацията за форума е вече отворена и е напълно безплатна! Разбира се, бихте могли да покажете и подкрепата си за екипа, който организира цялото събитие напълно безвъзмездно, като с малко дарение им помогнете да покрият разходите по форума.

Kluch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Responses

 1. Manuela
  | Reply

  Браво!

  • makethem team
   | Reply

   Благодарим!

Leave a Reply