Презентацията като произведение на изкуството

with No Comments

Колко от вас обичат класическата музика? Можете ли да си представите живота без нея? Иска ли ви се да надуете радиото от колата по време на “Четирите годишни времена” на Вивалди? Е, без каквато и да била осъдителна нотка, не смятам, че са много хората, които слушат класика на път за работа. Но смятам, че това би могло да се промени.

Когато започвахме този блог, всички се обединихме около идеята, че искаме да пишем за добрите презентации, защото те имат силата да променят света. Днес реших да не пиша дълъг пост, а да ви оставя да се насладите на две неща – брилянтна класическа музика, съчетана с умопомрачително добра презентация, в която има всичко – цели, забавление, истории, емоции, истини, контакт с публиката, сценично присъствие, вдъхновение и промяна. Тази презентация е толкова автентична, че публиката не я гледа, а съпреживява.

След като я изгледате, замислете се – успя ли презентацията да провокира промяна? Подтикна ли ви към действия? Мен да – докато пиша този пост, се наслаждавам на Вивалди и откривам красотата на всеки сезон. Приятно гледане!

Снимка и източник: www.ted.com, blog.ted.com

Leave a Reply