Консултации за създаване на презентации

Подготвяте се за важно за вас или вашата компания събитие и искате презентацията ви да е на най-високото възможно ниво?

Ние можем да ви подкрепим на всеки етап от нейното създаване – от (до)измислянето на идеите и структурата, през сценария и подбора на историите, чак до репетициите и подготовката за изнасянето.

Дизайн на презентации

Имате идея за своята презентация, но се притеснявате, че няма да успеете да я пресъздадете визуално по най-добрия начин?

Ние можем да ви подкрепим с всяка част от дизайна на вашата презентация – създаването на сториборда, подбора на цветове, шрифтове и изображения, през внимателното планиране и оформление на всеки слайд.

Ще ви помогнем и със специално внимание към най-адекватното визуализиране на данните, които искате да представите на аудиторията си, така че да сте сигурни, че посланието ви ще окаже нужния ефект.

Нестандартни презентации

Искате да се отличите от останалите презентатори в предстоящата конференция или да смаете клиентите си с неочаквана презентация на новия си продукт?

Списъкът с нашите партньори включва експерти по 3d mapping, сценографи, актьори и музиканти, улични артисти, режисьори и хореографи, както и специалисти по високотехнологични решения –тяхната експертиза и нашият опит има потенциала да превърне всяка презентация в незабравимо преживяване.

Подготовка на говорители

На част от вашия екип предстои ключова презентация или важна пресконференция? Или подготвяте събитие с външни говорители и искате да сте сигурни, че те са подготвени по най-добрия начин?

На линия сме - ще подпомогнем подготовката им с интерактивни обучителни програми и практически сесии, в които да ги поставим в ситуация, близка до реалната.

Ще ги подкрепим и с дооформянето на посланията им и подготовката за реалното събитие, като всичко това ще бъде заснето с камера, за да получат най-добрата възможна обратна връзка за своето представяне.

Цялостни събития

Смятате, че най-важното нещо за вашето събитие е да предадете на гостите си запомнящо се послание? Ние също.

Ако искате цялото ви събитие да бъде планирано така, че основният фокус да е върху вдъхновяващото предаване на основните ви послания, ние сме точните хора.

Обадете ни се и веднага ще ви подкрепим при планирането и организацията на цялото събитие, за да сте сигурни, че най-важното остава най-важно.

Лекции / публични презентации

Имате нужда от говорител по темата “Презентации и публично говорене” на своето корпоративно събитие, конференция или семинар?

Поканете нас – обещаваме вдъхновяващо преживяване, което хората дълго няма да могат да забравят. Ще променим техния свят със силни истории, впечатляващи визии и допълнителни технологични елементи, подбрани специално за нуждите на вашето събитие.